Rakennuspalvelut tasokkaasti

Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Somero, Salo, Tammisaari, Uusimaa

Rakennamme omakotitaloja, kesämökkejä, piharakennuksia, terasseja ja laitureita asiakkaan toiveen mukaan. Työn laatu ja ammattitaitoinen rakennusosaaminen ovat meille avainasioita. Työmaatyöskentelystä tulee sujuvaa, kun rakennusprojekti hoidetaan tasokkaasti laadulla. Toteutamme erilaisia rakennusprojekteja pienistä urakoinneista aina omakotitaloihin ja mökkirakennuksiin asti.

Uudisrakentamista vuosien kokemuksella

Luotettavana ammattilaisena, me toteutamme kaiken kokoiset rakennusprojektit aina laadukkaasti ja huolellisella työjäljellä. Olemme kustannustehokas uudisrakentaja, joka on luottamuksesi arvoinen. Uuden kodin, liiketilan tai vaikka mökin rakennustyöt kannattaa uskoa ammattilaisen toteutettavaksi. Edustamme kotimaista osaamista ja vankkaa ammattitaitoa.

Asiakkaan toiveet etusijalla rakennusprojektissa

Voit palkata meidät aliurakoitsijaksi rakennustyömaallesi tai kutsua meidät toteuttamaan rakennusurakkasi kokonaisvaltaisesti. Aina avainasemassa on kuitenkin sinun suunnitelmasi, tahtotilasi ja toiveesi. Toteutamme uudisrakentamista myös täysin avaimet käteen-palveluna suunnittelusta viimeistelyyn asti, mutta mielellämme toteutamme projektin kuin projektin sinun suunnitelmiesi perusteella.

terassi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Särmäremontit

puh. 040 537 0515

sarmaremontit@gmail.com

Karstuntie 347
08450 Lohja

 

y-tunnus 26196216

Yhteydenottolomake


vtt-henkilosertifikaatti
luotettava-kumppani-reunaton
valttikortti