Remontit ammattitaidolla ja -ylpeydellä

Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Somero, Salo, Tammisaari, Uusimaa

Särmäremontit tarjoaa kattavat remontit kotiin sekä mökille. Teemme kokonaisvaltaisesti huoneistoremontit sekä kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja keittiöremontit, joista meillä on 7 vuoden kokemus. Meillä on voimassa oleva VTT:n märkätilasertifikaatti.

Huoneistoremonteilla viihtyvyyttä!

Huoneistoremontti on kokonaisuus, jossa on hyvä ottaa hyvissä ajoin yhteyttä urakoitsijaan. Hyvä suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa ja materiaalien valitseminen takaa onnistuneen lopputuloksen. Teemme huoneistoremontit laadusta tinkimättä ja aikataulusta kiinni pitäen!

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti nostavat asuntosi arvoa!

Kylpyhuone on asunnon arvokkaimpia tiloja. Kylpyhuoneen täydellinen remontti maksaa itsensä takaisin asunnon arvon nousuna. Saunatilat kannattaa remontoida samaan aikaan kylpyhuoneen kanssa. Esim. pelkkä lauteiden ja kiukaan vaihto riittää saamaan uuden ilmeen saunaan, jos ei haluta tehdä kokonaan uutta panelointia. Kylpyhuoneremontissa kannattaa panostaa urakoitsijaan, jolla on sertifioitu osaaminen eristystöistä ja märkätilojen remontoinnista.

Keittiöremontilla toimivuutta kotiin

Meillä on seitsemän vuoden kokemus keittiöremonteista ja osaamme antaa hyvän näkemyksen onnistuneeseen lopputulokseen. Kaikissa töissämme haluamme aina kuulla asiakkaan mielipiteen ja toteuttaa remontit asiakkaan suunnitelmien mukaan. Mutta meiltä saat myös kokonaisvaltaista remontointipalvelua suunnittelusta viimeistelyyn asti. Vaihdamme tarvittaessa koko keittiön kalusteet ja remontoimme sinulle toimivan unelmiesi keittiön tai maalaamme ovet ja vaihdamme vetimet. Hoidamme työn kuin työn huolella. Ota yhteyttä, kun olet harkitsemassa remonttia!

kylpyhuoneremontti
keittioremontti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Särmäremontit

puh. 040 537 0515

sarmaremontit@gmail.com

Karstuntie 347
08450 Lohja

 

y-tunnus 26196216

Yhteydenottolomake


vtt-henkilosertifikaatti
luotettava-kumppani-reunaton
valttikortti